Keystone logo

ศึกษา กฎ ใน นิวซีแลนด์ 2023

เปลี่ยนสกุลเงิน

ค่าครองชีพขั้นพื้นฐานรายเดือน

 • เช่าแฟลตรวม

  565
 • ส่วนแบ่งค่าสาธารณูปโภค

  42
 • สมัครสมาชิกอินเทอร์เน็ต

  51
 • การขนส่งในท้องถิ่น

  93

ตัวอย่างต้นทุนการใช้ชีวิต

 • คอมโบอาหารจานด่วน

  9
 • ตั๋วหนัง

  11
 • เบียร์ท้องถิ่นไพน์

  6

เกี่ยวกับ นิวซีแลนด์

เกี่ยวกับนิวซีแลนด์บ่อยครั้งที่ฉากหลังสำหรับการผจญภัยหรือหนังจินตนาการ, นิวซีแลนด์เป็นที่รู้จักสำหรับภูเขาเขียวชอุ่มและภูมิทัศน์ที่งดงาม นิวซีแลนด์เป็นเกาะในตะวันตกเฉียงใต้ของมหาสมุทรแปซิฟิกทางตะวันออกของออสเตรเลีย ประเทศเกาะนี้ความหลากหลายทางชีวภาพเป็นที่รู้จักกันของวัฒนธรรมที่อุดมไปด้วยโพลินีเชียและศิลปะและวัฒนธรรมของคนพื้นเมืองชาวเมารีเช่นเดียวกับการส่งออกผ้าขนสัตว์และผลิตภัณฑ์นมของมัน. อะไรคือระบบกฎหมายเช่นเดียวกับในนิวซีแลนด์นิวซีแลนด์มามากของระบบกฎหมายจาก ระบบกฎหมายทั่วไปที่ใช้ในสหราชอาณาจักร แต่บางพื้นที่จะแตกต่างกันในขณะที่นิวซีแลนด์ได้มีการพัฒนารูปแบบของตัวเองของกฎหมายทั่วไป คนของนิวซีแลนด์ยังทำตามกฎหมายลายลักษณ์อักษรซึ่งหมายถึงกฎหมายที่สร้างขึ้นโดยรัฐสภาของตน. คืออะไรปริญญากฎหมายในประเทศนิวซีแลนด์? ทนายความฝึกซ้อมในนิวซีแลนด์ต้องถือนิติศาสตรบัณฑิตปริญญาจากหนึ่งในประเทศที่ 's มหาวิทยาลัย .นี้ตามด้วยหลักสูตรการปฏิบัติบริหารงานโดยวิทยาลัยกฎหมายนิวซีแลนด์หรือสถาบันการศึกษาทางกฎหมายมืออาชีพ นักเรียนมักจะได้รับปริญญาสองหรือติดตามการศึกษาระดับปริญญาโทในกฎหมาย แต่นี้ไม่จำเป็นต้อง

เรียนใน นิวซีแลนด์

กฎหมายการศึกษาระดับอุดมศึกษาในประเทศนิวซีแลนด์เพื่อศึกษากฎหมายในประเทศนิวซีแลนด์นักเรียนจะต้องใช้ให้เป็นหนึ่งในประเทศที่ 's มหาวิทยาลัยที่มีการศึกษาทางด้านกฎหมาย การศึกษาระดับปริญญาจะใช้เวลาประมาณสี่ปีของการศึกษาเต็มเวลาที่จะเสร็จสมบูรณ์ เมื่อสำเร็จการศึกษาระดับปริญญาและหลักสูตรการปฏิบัตินักเรียนจะต้องเป็นผู้ที่จะม้วนท​​นายความและทนายความของศาลสูงของประเทศนิวซีแลนด์ก่อนที่จะสามารถปฏิบัติตามกฎหมาย พวกเขายังจะต้องยื่นขอและถือกฎหมายนิวซีแลนด์ใบรับรองสังคม นิวซีแลนด์ 's โปรแกรมกฎหมายมีประโยชน์หลายประการ ประเทศยินดีต้อนรับนักศึกษาระหว่างประเทศและเมืองเช่นโอทาโกที่มหาวิทยาลัยที่สำคัญจะอยู่ที่มีสิ่งอำนวยความสะดวกที่เพียงพอสำหรับนักเรียน นักเรียนคนใดเรียนแบบเต็มเวลาในนิวซีแลนด์มีสิทธิ์โดยอัตโนมัติในการทำงานในประเทศที่เต็มเวลาในช่วงฤดู​​ร้อนและเป็นส่วนหนึ่งเวลาระหว่างปีการศึกษา นอกจากนี้ผู้คนของประเทศนิวซีแลนด์เป็นที่รู้จักกันที่จะเป็นมิตรและยอมรับนักเรียนยังมีความต้องการที่มีความยืดหยุ่นที่จะเข้ารับการรักษาโปรแกรมกฎหมาย นักเรียนสามารถติดตามในปีแรกของการศึกษาแล้วจะเข้ารับการรักษาที่เหลือของโปรแกรมที่อยู่บนพื้นฐานของกระดาษในปีแรกของพวกเขา นี้จะช่วยให้พวกเขาเพื่อดูว่าการเรียนกฎหมายเป็นแบบที่ดีก่อนที่จะกระโดดลงไปในโปรแกรมตามกฎหมาย ที่อาศัยอยู่ในประเทศนิวซีแลนด์ที่ลงทะเบียนเรียนในระดับกฎหมายจ่าย $ 5798 สำหรับปีของการศึกษา เพราะเงินอุดหนุนที่รัฐบาลอาจไม่สามารถใช้ได้สำหรับนักเรียนต่างชาติ, ค่าเหล่านี้อาจจะเพิ่มขึ้นสำหรับผู้เรียนจากประเทศอื่น ที่จะได้รับตารางค่าธรรมเนียมในปัจจุบันส่วนใหญ่นักเรียนควรติดต่อมหาวิทยาลัยที่ตนเลือก เมื่อสำเร็จการศึกษาประสบความสำเร็จกับปริญญาทางกฎหมายนิวซีแลนด์นักเรียนจะสามารถที่จะปฏิบัติตามกฎหมายในประเทศนิวซีแลนด์หรือพวกเขาสามารถดำเนินการฝึกอบรมเพิ่มเติมในการฝึกในสถานที่อื่น นิวซีแลนด์ 's โปรแกรมการศึกษาที่สูงขึ้นจะช่วยให้นักศึกษาต่างชาติหกใบอนุญาตทำงานเดือนหลังจากจบการศึกษาที่จะให้ตัวเองเวลาที่จะหางานทำและใช้สำหรับที่อยู่อาศัยหากพวกเขาต้องการการฝึกอบรมทางกฎหมายนอกจากนี้ยังสามารถเปิดประตูสำหรับการทำงานเป็นนักข่าวศาลตามกฎหมายเลขานุการผู้บริหารตามกฎหมายหรือนายทะเบียนศาล นักเรียนที่ต้องการที่จะมีมือบนในการบรรลุงานหลังจบการศึกษาอาจต้องการที่จะไล่ตามเกียรตินิยมหรือการศึกษาระดับปริญญาโทในสาขากฎหมายที่มหาวิทยาลัยได้รับการแต่งตั้ง นี้การฝึกอบรมเพิ่มเติมมีตัวเลือกการจ้างงานมากขึ้น

Visa Requirements

Student Visa (for studies that are longer than three months)

If your course is three months or less, you don’t need a student visa, just a visitor visa.

คุณต้องการวีซ่าประเภทใด?

ชื่อวีซ่า

Student Visa; Visitor Visa

ราคาและสกุลเงิน

NZD 250

Application fees vary depending on your country of origin and can be around $250.

You can check the costs of a New Zealand student visa here:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and-when-to-pay

ใครสามารถยื่นขอวีซ่าได้บ้าง?

A student visa is required for all people coming to New Zealand to study for more than three months. The study must be the main purpose of your visit. If your course is up to 3 months, you may be able to study on a visitor visa or work visa.

You don't need a student visa to study full time if:

 1. you're an NZ citizen or resident
 2. you're an Australian citizen
 3. you have a permanent residence visa or a resident return visa for Australia — without conditions.

คุณสามารถทำแอปพลิเคชันได้ที่ไหน?

Online / New Zealand consulate or embassy

To make an application for a New Zealand student visa, you can apply online or in person before traveling.

To apply in person within your home country, you will need to contact your local New Zealand consulate or embassy to get an application form and/or appointment. Alternatively, you can apply online by visiting the official website www.immigration.govt.nz and creating an account.

เว็บไซต์:https://www.immigration.govt.nz/

วิธีการสมัคร?

For your visa application, you will need:

 • Acceptance letter from an approved education provider in New Zealand.
 • Evidence of sufficient funds - You will need to show that you have sufficient funds to pay your tuition fees (this can include evidence of loan coverage, scholarship or other funds) and proof of funds to cover your living costs while you study in New Zealand (via a sponsor, a loan, a scholarship, government support or sufficient bank balance). You need to prove you have at least NZD$15,000 (~US$10,870) for each year if your course is longer than nine months.
 • Proof of onward travel - This can be evidence of already paid-for onward tickets, proof of further funds, or agreement from a sponsor to pay for onward travel. The point is to show that you intend and can afford, to leave the country once you complete your studies.
 • Travel insurance.
 • Medical certificates - If you are planning to study in New Zealand for more than 12 months you will need to provide a general medical certificate, a chest x-ray certificate and possibly undertake a tuberculosis screening.
 • If you are under 18 you will also need to provide proof of arranged accommodation, and if you are 17 or older, a police certificate of “good character”.
 • Two-color passport photos.
 • A passport valid for at least three months after the date you plan to leave New Zealand.
 • Proof that you have paid the visa application fee.

ควรสมัครเมื่อไหร่?

You should apply at least six weeks before you plan to travel to New Zealand. Student visas applied for online usually take 20 days to process, while student visas applied for via the paper form take 25 days to process.

Your Student Visa is normally for the same length of time as the study you’ve paid for, and its duration can be up to 4 years.

ระยะเวลาดำเนินการ

20 Days

โอกาสในการทำงาน

International full-time students with a student visa are legally allowed to work in New Zealand for up to 20 hours per week during term time, and may work full-time during all scheduled holiday periods such as Christmas, Easter and summer holidays. The specifics depend on your visa conditions. Work experience required in your studies doesn’t count towards the 20-hour limit. International students can’t be self-employed.

Masters by research and Ph.D. students can work as many hours as they wish.

ชั่วโมงต่อสัปดาห์

20

ทำไมคุณถึงต้องการวีซ่าประเภทนี้?

Some of the reasons why a New Zealand student visa may be rejected are:

 1. If you have a record of imprisonment in the last 10 years and or been convicted and sentenced to imprisonment.
 2. If you have a record of deportation, and or if you are a subject of a period of prohibition to enter into New Zealand.
 3. If there is a misrepresentation of the information you have provided, on which the immigration officer believes that the information declared in your application is not genuine.
 4. If you submitted an application that is not completed
 5. If the health and character requirements are not met
 6. If you are unable to demonstrate to cover the tuition fee cost, living and travel cost in New Zealand
 7. If there is no clear pathway for the course you intend to study in New Zealand
 8. If the immigration officer sees that you are not a genuine student from the documents and information you have provided, and as after the telephonic interview, you can’t even answered some information regarding the course information, institution’s information, among others
 9. If the funds are not legit, or it cannot be verified