Keystone logo

ศึกษา กฎ ใน ประเทศอังกฤษ 2023

เปลี่ยนสกุลเงิน

ค่าครองชีพขั้นพื้นฐานรายเดือน

 • เช่าแฟลตรวม

  621
 • ส่วนแบ่งค่าสาธารณูปโภค

  68
 • สมัครสมาชิกอินเทอร์เน็ต

  35
 • การขนส่งในท้องถิ่น

  76

ตัวอย่างต้นทุนการใช้ชีวิต

 • คอมโบอาหารจานด่วน

  7
 • ตั๋วหนัง

  12
 • เบียร์ท้องถิ่นไพน์

  5

เกี่ยวกับ ประเทศอังกฤษ

หลายคนสับสนกับสหราชอาณาจักรบริเตนใหญ่ แต่ในความเป็นจริงพวกเขาจะไม่ได้ในสิ่งเดียวกัน สหราชอาณาจักรเป็นกลุ่มของสหรัฐสี่ประเทศ ได้แก่ อังกฤษสกอตแลนด์เวลส์และไอร์แลนด์เหนือ เหล่านี้สี่ประเทศร่วมกลุ่มของหมู่เกาะทางตะวันตกเฉียงเหนือของภาคพื้นยุโรปและเป็นปึกแผ่นภายใต้รัฐบาลกับพระมหากษัตริย์ สหราชอาณาจักรเท่านั้นประกอบด้วยอังกฤษสกอตแลนด์และเวลส์ ในขณะที่สหราชอาณาจักรมีสี่ประเทศที่แตกต่างกันแต่ละคนมีวัฒนธรรมของตนเองและภาษาที่แตกต่างกันมีเหตุผลที่หลายคนสับสนกับอังกฤษในสหราชอาณาจักร สำหรับศตวรรษที่ประเทศอังกฤษเป็นประเทศที่โดดเด่นที่มีพระมหากษัตริย์บ่อยเรียกว่า "พระราชินีแห่งอังกฤษ. " เมื่อคนคิดของสหราชอาณาจักร, ภาพของพระมหากษัตริย์มักจะเป็นสิ่งแรกที่พวกเขาคิดว่า พระมหากษัตริย์ราชินีเจ้าชายและเจ้าหญิงแห่งอังกฤษได้กลายเป็นดาราต่างประเทศ สหราชอาณาจักรเป็นที่รู้จักกันสำหรับไอคอนทางวัฒนธรรมอื่น ๆ เช่นเดียวกับเดวิดเบ็คแฮม, ดร. ใครและบีทเทิลถ้าคุณไปเยือนสหราชอาณาจักรคุณจะต้องการที่จะรับประทานอาหารในช็อคโกแลตเสื่อม Cadbury หลังอาหารแบบดั้งเดิมของปลาและมันฝรั่งทอดล้างมันทั้งหมดลงกับแก้วกินเนสส์อ้วน คนของสหราชอาณาจักรเป็นที่รู้จักในฐานะผู้นำในศิลปะเช่นเดียวกับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี สหราชอาณาจักรเป็นสถานที่ที่แนวโน้มแฟชั่นมักจะเริ่มต้นและนักแสดงหรือนักดนตรีที่จะเกิดมา ลอนดอนเป็นศูนย์กลางของมันทั้งหมด, มักจะเรียกว่า "มหาอำนาจทางวัฒนธรรม. " ระบบกฎหมายในสหราชอาณาจักรระบบกฎหมายทั่วไปที่เกิดขึ้นในสหราชอาณาจักรและถูกนำมาใช้ในอังกฤษเวลส์และไอร์แลนด์เหนือ แม้ว่าสกอตแลนด์ยังเป็นส่วนหนึ่งของสหราชอาณาจักรจะใช้ระบบหลายฝ่ายที่เป็นไปตามหลักการของกฎหมายผสมกับหลักการกฎหมายบางอย่างร่วมกัน สนธิสัญญาสหภาพที่เข้าร่วมประเทศที่เป็นอิสระเหล่านี้เข้าไปในสหราชอาณาจักรให้สำหรับระบบกฎหมายที่เป็นอิสระสำหรับแต่ละประเทศ บรรดาผู้ที่ศึกษากฎหมายในสหราชอาณาจักรโดยทั่วไปจะศึกษาต่อในประเทศอังกฤษ, กฎหมายทั่วไปเพื่อเป็นข้อมูลในการเลือก

เรียนใน ประเทศอังกฤษ

กฎหมายในสหราชอาณาจักรปริญญาปริญญาทางกฎหมายในสหราชอาณาจักรเป็นปกติระดับปริญญาตรีและเริ่มต้นด้วยนิติศาสตรบัณฑิต (LLB) หรือประกาศนียบัตรวิชาชีพชั้นสูงในกฎหมาย เมื่อเสร็จสิ้นผู้ที่ต้องการที่จะปฏิบัติตามกฎหมายจะต้องปฏิบัติตามกฎหมายแน่นอน นี้ตามด้วยการฝึกอบรมในงานที่ บริษัท กฎหมายของทางเลือกของพวกเขา. รายได้ปริญญากฎหมายในสหราชอาณาจักรเพราะปริญญาทางกฎหมายถือว่าเป็นระดับปริญญาตรีในสหราชอาณาจักรก็มีสิ่งที่จำเป็นน้อยกว่าปริญญาทางกฎหมายในอีกประเทศหนึ่ง เพื่อศึกษากฎหมายที่นี่เพียงแค่ลงทะเบียนเรียนในโปรแกรมกฎหมายที่มหาวิทยาลัยที่คุณเลือก โปรแกรมส่วนใหญ่ใช้เวลาระหว่างสามและสี่ปีให้เสร็จสมบูรณ์ เมื่อเสร็จเข้าสู่ตลาดงานสามารถแข่งขันได้ ปีการศึกษามีสามเงื่อนไข: ระยะฤดูใบไม้ร่วงที่ทำงานตั้งแต่เดือนกันยายนถึงเดือนมกราคมฤดูใบไม้ผลิที่ทำงานตั้งแต่เดือนมกราคมจนถึงเดือนเมษายนและภาคเรียนฤดูร้อนที่ไหลจากเดือนพฤษภาคมถึงเดือนมิถุนายนบางครั้งการขยายเข้าไปในสิงหาคมมหาวิทยาลัยในสหราชอาณาจักรยินดีต้อนรับนักเรียนต่างกับโปรแกรมต่างๆของพวกเขารวมทั้งกฎหมาย บริษัท กฎหมายหลายคนมีการเจริญเติบโตอยู่ในโฟกัสระหว่างประเทศของพวกเขาและการศึกษาในสหราชอาณาจักรมีตัวเลือกในการทำงานสำหรับผู้ที่สนใจในการใฝ่หาอาชีพในกฎหมาย ผู้ที่มีความสามารถที่จะหาโปรแกรมการศึกษาการทำงานในสหราชอาณาจักรที่มีชื่อเสียง บริษัท ที่ปรึกษากฎหมายและได้รับชื่อเต็มกฎหมายในสหราชอาณาจักรพบว่าการถ่ายโอนไปปฏิบัติตามกฎหมายในประเทศอื่น ๆ ที่เรียบง่ายให้ประเทศเหล่านั้นยังใช้กฎหมายทั่วไป ปริญญาจากมหาวิทยาลัยที่มีชื่อเสียงกับโห่ร้องต่างประเทศเป็นขั้นตอนที่ดีในการหางานหลังจบการศึกษา

Visa Requirements

Tier 4 (General) Student Visa has been replaced with the so-called “Student Route”. The Student Route is the UK’s new Student Visa, which will be available to EEA nationals as well, who, before Brexit, did not need a visa to study in the UK.

Student Route (ages 18+)

Child Student Route (ages 4 - 17, which has replaced the Tier 4 Child Student Visa)

คุณต้องการวีซ่าประเภทใด?

ชื่อวีซ่า

Student Route

ราคาและสกุลเงิน

GBP 348

The current UK student visa fees are:

 • £348 if applying from outside the UK.
 • £475 if you apply to extend or switch to a Student Visa from inside the UK.

ใครสามารถยื่นขอวีซ่าได้บ้าง?

Anyone entering the country for studies must apply for a Student Visa if entering after January 1, 2021. This includes EU/EEA nationals who previously did not need a visa to enter the UK for their studies. You will need to reach 70 points on the Points Based System, which measures whether you meet the requirements to study in the UK. This includes:

 • Have you been accepted into an approved institution?
 • Do you have the financial resources to fund your stay in the UK?
 • Are you proficient in English?
 • Does your course meet the course requirements?

Those graduating from a British educational institution by and after Summer 2021 will be able to apply for the post-graduate visa, allowing them to work/look for work in the UK for up to 2 years.

คุณสามารถทำแอปพลิเคชันได้ที่ไหน?

UK visa application centre / Online

You can apply for a UK student visa at the UK visa application centre in your home country. You can find a list of UK visa application centres worldwide here: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

You can also apply for a UK student visa online through the UK Home Office Visas and Immigration Service website. You can start here: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

เว็บไซต์:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

วิธีการสมัคร?

To obtain a UK student visa, you will first need to be accepted onto a course. For most courses, you will also need to prove that you understand English to the required level.

The UK student visa application process differs slightly depending on the type of UK student visa you are applying for.

For your UK student visa application, you will need to provide the following:

 • passport or travel ID
 • proof that you can cover your course and living costs
 • proof of parental or guardian consent if you are under 18
 • proof of acceptance onto your course
 • proof of payment of healthcare surcharge

Depending on your country of origin, you may also need to have a tuberculosis test.

When you arrive in the UK, you may need to register your UK student visa with the police. You should receive information about whether you need to register in your UK student visa sticker or letter from the UK Home Office. You will also need to apply for a Biometric residence permit if you are staying in the UK for longer than 6 months.

ควรสมัครเมื่อไหร่?

You can apply for a Student Visa up to 6 months before your courses start. UK student visa processing times vary according to where you are applying from but generally you will receive a decision within 3 weeks if you are applying from outside the UK, and within 8 weeks if you are applying within the UK.

The General student visa length depends on the duration of your course and you can apply to extend it if you wish to stay in the UK to work or pursue further studies. The Child student visa is valid for the length of the course, up to a maximum of 6 years, and can be extended. The length of the short-term student visa cannot exceed the length of your course and cannot be extended.

ระยะเวลาดำเนินการ

3 Weeks

โอกาสในการทำงาน

International students are allowed to work with studying in the UK, under certain conditions. The type of work that you can do will depend on what you are studying and if you will be working during the school term, or during breaks.

ชั่วโมงต่อสัปดาห์

0

ทำไมคุณถึงต้องการวีซ่าประเภทนี้?

The main reasons for student visa refusals are:

 1. Missing or incorrect documents;
 2. Failure to meet financial requirements;
 3. Incorrect document format.