Keystone logo
สิงคโปร์

ศึกษา กฎ ใน สิงคโปร์ 2023

เปลี่ยนสกุลเงิน

ค่าครองชีพขั้นพื้นฐานรายเดือน

 • เช่าแฟลตรวม

  1499
 • ส่วนแบ่งค่าสาธารณูปโภค

  43
 • สมัครสมาชิกอินเทอร์เน็ต

  32
 • การขนส่งในท้องถิ่น

  89

ตัวอย่างต้นทุนการใช้ชีวิต

 • คอมโบอาหารจานด่วน

  6
 • ตั๋วหนัง

  10
 • เบียร์ท้องถิ่นไพน์

  7

เกี่ยวกับ สิงคโปร์

สิงคโปร์เป็นประเทศที่ตั้งอยู่ในเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ มันเป็นประเทศเกาะที่ตั้งอยู่ทางตอนใต้สุดของคาบสมุทรมาเลย์ มันเป็นบ้านที่ 5,400,000 คน ในฐานะที่เป็นหนึ่งในพื้นที่ที่เก่าแก่ที่สุดของคนที่อาศัยอยู่อย่างต่อเนื่อง มันเป็นหนึ่งในศูนย์กลางการค้าที่ใหญ่ที่สุดในโลกและเป็นศูนย์กลางทางธุรกิจที่สำคัญ มันมีพอร์ตขนาดใหญ่ที่ทำให้ขึ้นประมาณร้อยละ 26 ของประเทศ 's GDP บุคคลที่มีความประสงค์ที่จะทำงานและเรียนที่นี่จะพบว่ามันเป็นวัฒนธรรมที่มีชีวิตชีวาด้วยโอกาสที่โดดเด่นสำหรับผู้ที่ต้องการที่จะทำงานในพื้นที่ของกฎหมาย. อะไรคือระบบกฎหมายในสิงคโปร์? ระบบกฎหมายในสิงคโปร์จะขึ้นอยู่กับภาษาอังกฤษทั่วไป ระบบกฎหมาย มีพื้นที่ต่างๆของกฎหมายรวมทั้งกฎหมายการบริหารทุนและกฎหมายไว้วางใจละเมิดกฎหมายและกฎหมายสัญญา กฎหมายอาญายังอยู่ที่นี่ ไม่เพียง แต่ประเทศที่มีระบบบาร์ของตัวเอง แต่โดยทั่วไปหมายถึงกรณีที่กฎหมายภาษาอังกฤษเป็นด้านที่ใช้บังคับของกฎหมายมีรัฐธรรมนูญของสาธารณรัฐสิงคโปร์เป็นเอกสารทางกฎหมายที่สำคัญสรุปประเทศ 's ระบบกฎหมาย

เรียนใน สิงคโปร์

อะไรคือกฎหมายการศึกษาปริญญาตรีในสิงคโปร์ได้รับปริญญาทางกฎหมายเป็นขั้นตอนสำคัญในการเป็นทนายความในประเทศ การทำเช่นนี้บุคคลที่จะต้องดำเนินการตามความต้องการของปริญญาของโปรแกรมกฎหมายที่อย่างน้อย นักเรียนส่วนใหญ่ยังจะต้องดำเนินการ LL.M. ซึ่งเป็นหลัก 's หลักสูตรปริญญาระดับ โปรแกรมขั้นสูงรวมทั้งโปรแกรมปริญญาเอกสามารถใช้ได้สำหรับนักเรียนผู้ที่ต้องการต่อไปไล่ตามพื้นที่ของการศึกษา. กฎหมายอุดมศึกษาในสิงคโปร์นี้การทำงานเป็นทนายความในประเทศ, บุคคลที่จะต้องใช้สำหรับการเข้าสู่ประเทศสิงคโปร์เนติบัณฑิตยสภา ต้องการทำเช่นนั้นนักเรียนจะต้องดำเนินการตามความต้องการของระดับปริญญาตรี 's ของการศึกษาในด้านของกฎหมาย การศึกษานี้จะต้องมาจากโรงเรียนได้รับการอนุมัติ หลักสูตรปริญญาเริ่มต้นใช้เวลาสี่ปีให้เสร็จสมบูรณ์ในมหาวิทยาลัยได้รับการยอมรับโดยเนติบัณฑิตยสภาการศึกษาเพิ่มเติมสามารถใช้เวลาระหว่างสองและสี่ปีที่ผ่านมาที่เพิ่มขึ้นของการศึกษา ค่าใช้จ่ายในการลงทะเบียนเรียนในโปรแกรมเหล่านี้ขึ้นอยู่กับแต่ละโรงเรียน ค่าใช้จ่ายสามารถอย่างมีนัยสำคัญที่สูงขึ้นในสถาบันเอกชนบางกว่าที่โรงเรียนเอกชน บุคคลที่ทำงานเป็นทนายความในประเทศที่ไม่ได้จ่ายเงินค่าจ้างจำเป็นต้องสูงมาก แต่ผู้ที่ทำงานในตำแหน่งของรัฐบาลซึ่งเป็นหลักสูตรการกระทำของบุคคลสามารถใช้หลังจากที่ได้รับปริญญาทางกฎหมายมักจะมีรายได้เพิ่มเติม นักศึกษาต่างชาติที่มักจะได้รับการต้อนรับในประเทศ แต่นี้จะขึ้นอยู่กับดุลพินิจของแต่ละมหาวิทยาลัย บางส่วนของโรงเรียนมีข้อกำหนดที่เข้มงวดมากโดยเฉพาะอย่างยิ่งในพื้นที่ของนักวิชาการศึกษา นักศึกษาต่างชาติที่จะต้องตอบสนองความต้องการในระดับเดียวกันของการตรวจสอบข้อเท็จจริงตามที่ชาวบ้านในท้องถิ่น นอกจากนี้บางอย่างในโปรแกรมความต้องการที่ไม่เคยเข้าถึงได้ให้กับนักศึกษาต่างชาติเนื่องจากความต้องการของพวกเขาในประเทศสมัครสำหรับโปรแกรมเหล่านี้ในช่วงต้นมักจะแนะนำเพื่อให้แน่ใจว่าแต่ละคนจะได้รับเอกสารการเดินทางที่จำเป็นและได้รับการอนุมัติ นักเรียนที่จบการศึกษาความต้องการของพวกเขาในสิงคโปร์หรือผู้ที่ตอบสนองความต้องการเหล่านี้ออกนอกประเทศจะต้องนั่งเป็นเนติบัณฑิตสิงคโปร์ 's สอบการออกใบอนุญาต การศึกษาต่อเนื่องมักจะเป็นความต้องการหลังจากการทำเช่นนั้น จากนั้นนักเรียนสามารถทำงานในตำแหน่งชั่วคราวในศาลของกฎหมายสำหรับความยาวที่ต้องการของเวลาก่อนที่การฝึกซ้อมของตัวเอง นักเรียนมีแนวโน้มที่จะพบว่าหลายตำแหน่งที่มีอยู่ในพื้นที่ของกฎหมายนี้ ซึ่งรวมถึงการทำงานในระบบทางอาญาเป็นผู้พิพากษาเช่นเดียวกับการทำงานที่มีต่อการเรียนการสอนการศึกษา งานอาจจะยากที่จะได้รับในตอนแรกโดยเฉพาะอย่างยิ่งสำหรับนักศึกษาใหม่

Visa Requirements

คุณต้องการวีซ่าประเภทใด?

ชื่อวีซ่า

Student Pass

ราคาและสกุลเงิน

SGD 90

A processing fee of S$30 is required for every application submitted to the Singapore Immigration & Checkpoints Authority (ICA). The fee is non-refundable regardless of the outcome of the application or if the application is withdrawn after submission.

A fee of S$60 is payable when the successful applicant completes the formality at the issuance of the Student's Pass at ICA.

The fees are country-dependent and may be subject to change.

ใครสามารถยื่นขอวีซ่าได้บ้าง?

All international students must have a Student Pass to pursue higher studies in Singapore. To get your Singapore Student Pass, you must first be offered admission for a full-time program in the Institute of Higher Learning (IHL) in Singapore.

You are eligible for a Student Pass only if you have been accepted into a full-time program. If you want to take up part-time courses or evening classes, you will not be eligible for the Student Pass.

คุณสามารถทำแอปพลิเคชันได้ที่ไหน?

Student’s Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system

To apply for the Student Pass, you must submit your application on the official registration system -- Student’s Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system.

เว็บไซต์:

วิธีการสมัคร?

Before submitting an application for Student Pass through SOLAR, the institute where you have been offered admission must register you through the registration system. Once the institute has registered you with SOLAR, you have to submit eForm 16. You must have the following details before logging into your SOLAR account:

 • A registration notification from SOLAR with your login username and password provided by IHL
 • Travel documents and passport details, including passport number and its validity
 • Your personal email address
 • One recent passport-sized color photograph

Once you submit the eForm 16, you then have to take a printout copy of the form to submit to the Student Pass unit - Immigration & Checkpoints Authority (ICA). It is one of the important formalities to be completed for issuance of the Singapore Student Pass.

You must assure the immigration department that you will remain in Singapore with a valid Student Pass at all times.

Documents required for Singapore student visa:

 • Your valid passport. You have to submit a copy of particular pages of the passport
 • You must carry the departure/arrival card granted on entry into Singapore. If you have been residing in Singapore on other long-term passes, you have to bring along that pass as well;
 • One recent color passport-sized photograph (taken on white background);
 • The printout of eForm 16 submitted through SOLAR (duly signed by the applicant);
 • If your documents are in the native language, you must get an official English translation of the documents.
 • A copy of the in-principle approval letter; and
 • A medical report in the prescribed format (available on ICA’s website).

When you submit the application, make sure the laboratory reports are not more than three months from the issue date. In case you fail to fulfill the medical requirement, you will not be granted the Student Pass.

ควรสมัครเมื่อไหร่?

Generally, the Singapore student visa takes about four weeks to process. However, some applications may take longer if the immigration department requires some additional documents or information from you. In such situations, you will be notified through the SOLAR system.

You must submit new applications for Student Pass at least one month before your course starts and not for more than two months.

The processing time is generally between 2 to 4 months for cases in which interviews are required.

ระยะเวลาดำเนินการ

4 Weeks

โอกาสในการทำงาน

Foreign students who do not work for more than 16 hours per week during their studies are exempted to apply for a work permit. However, it is recommended to check the work opportunities granted by your institution.

International students do not have to apply for a work permit if they want to work in Singapore during their vacations.

Permission to work may also depend on the institution where you are studying.

You can find a list of approved institutions here: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

ชั่วโมงต่อสัปดาห์

0

ทำไมคุณถึงต้องการวีซ่าประเภทนี้?

Your visa application may be rejected if you do not follow a full-time course at a recognized educational institution, if you do not have adequate educational credentials, if your forms are not properly filled out or if the supporting documents are not correct.